Neveneffecten - Zinloos Geweldig

2008 "Absurdisme ten top"
8.3| 1h30m| NA| en| More Info
Released: 28 March 2008 Released
Producted By:
Country:
Budget: 0
Revenue: 0
Official Website:
Info

Neveneffecten is een cabaretviertal bestaande uit Jonas Geirnaert, Lieven Scheire, Koen De Poorter en Jelle De Beule. Jonas en Lieven zijn in het echte leven dubbele neven: de moeder van de ene is de zus van de vader van de andere; en de vader van de ene is de broer van de moeder van de andere. Dubbele neven dus, vandaar de naam Neveneffecten. In november 2003 reden Neveneffecten in een geleende Nissan Micra 372 km noordwaarts naar het Groninger Studenten Cabaret Festival. Twee dagen later keerden ze terug – toegegeven: in dezelfde Nissan Micra – maar ook met de hoofdprijs en een geweldig juryrapport. De voorstelling groeide van 30 naar 90 minuten, en De Morgen vond de première van Zinloos Geweldig de beste comedvoorstelling van 2004. Neveneffecten tourde vervolgens door Vlaanderen en Nederland, maar niet altijd in de Nissan Micra want Jonas zijn ma had hem soms zelf nodig.

Genre

Comedy

Watch Online

Neveneffecten - Zinloos Geweldig (2008) is currently not available on any services.

Director

Production Companies

AD
AD

Watch Free for 30 Days

All Prime Video Movies and TV Shows. Cancel anytime.
Watch Now
Neveneffecten - Zinloos Geweldig Videos and Images

Neveneffecten - Zinloos Geweldig Audience Reviews

Redwarmin This movie is the proof that the world is becoming a sick and dumb place
ReaderKenka Let's be realistic.
Plustown A lot of perfectly good film show their cards early, establish a unique premise and let the audience explore a topic at a leisurely pace, without much in terms of surprise. this film is not one of those films.
BelSports This is a coming of age storyline that you've seen in one form or another for decades. It takes a truly unique voice to make yet another one worth watching.